HTML

Uppsala viszta, Eger!

Svédország cserediák szemmel avagy csemegézés a "svédasztalról"

Friss topikok

  • Verti: Hallod, jó lenne ha most már írnál a meccsedről, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy érezted magad, ... (2010.10.12. 13:12) Az elmúlt 1-2 nap...
  • blans: sziacica! nagyon tetszik a blog, tök jó, h mindenről tudunk... vagy van valami, amit esetleg eltit... (2010.09.29. 17:00) El vagyok havazva...
  • czuczifanni: Szia Nóri! Regisztráltam hogy ne kelljen mindig facebook-on kommentelnem! :) Most már itt sem hagy... (2010.09.02. 22:29) HEJHO! :)
  • Zsófi#13: Remélem lesz majd egy szerencsés fiú akinek ilyen szép kis szívecske sütiket sütsz majd!!!:$ Hiány... (2010.09.01. 21:38) Az esküvő
  • agic14: Hajrá Suszti! Csak ügyesen mindent :)! (2010.08.21. 21:43) Söndag, Måndag, Tisdag...

Linkblog

Íme, hát eljött ez a nap is és én azt gondoltam illenlő lenne lezárni ezt az egy évet valami méltó búcsúval (annak ellenére hogy az egész éves blogmunkám nem a legrendesebb volt). 

I'm coming home, coming home, tell the world that I'm coming home...

 

Hogyan is mondjak búcsút? Nos először is köszönöm a KITARTÓ olvasóknak, hogy néha napján rákattintottak eme blogra. Majdnem 5000 oldalletöltés születettt!!! :) Sajnálom, hogy nem sikerült gyakrabban frissítenem. 


Az utolsó napom nem a legfényesebben telt, végig pakolással. Megkoronázva a délutánomat volt egy kis izgulás a toolbagammel is ( este 8-kor úgy nézett még ki hogy hatalmas árakon tudom csak hazavinni a csomagjaimat) hát igen egy évet nehéz 2 táskába sűríteni. Pedig a kis házikedvencünket a jegesmedvét nem is raktam el....

Hogy mivel is lettem gazdagabb?

plussz 25 kg cuccal, plussz 1-2 kilogramm súlyfelesleggel, sok svéd recepttel, annál is több svéd hagyománnyal, B2 középszintű nyelvvizsgával!!!, körülbelül 10 000 képpel, remélhetőleg egy kis floorball tudással, sok baráttal a világ bármely részéről és svéd baráttal, egy rendkívüli fogadó családdal és tömérdek FELEJTHETETLEN ÉLMÉNNYEL!!!!

hatalmas köszönet a családomnak, akik lehetővé tették ezt a remek évet. köszönet azoknak is akikre számíthattam, amikor búbánatom volt. KÖSZÖNÖM!!

most pedig viszlát mindenkitől, legközelebb majd kicsit részletesebb beszámolóval élőben!!!

 

 Hej då Sverige!!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anion.blog.hu/api/trackback/id/tr303029121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása